Επαγγελματικός Οδηγός

Μετά από 4 χρόνια επιτυχούς κυκλοφορίας ξεκινά από σήμερα και για πέμπτη χρονιά ο επαγγελματικός οδηγός της Μυκόνου για το 2016. Ο επαγγελματικός οδηγός είναι πλέον απαραίτητος για κάθε καταναλωτή, επιχειρηματία και κάθε επισκέπτη γιατί περιέχει πληροφορίες και χρήσιμα τηλέφωνα καθώς και την καταγραφή των περισσοτέρων επιχειρήσεων του νησιού. Η εταιρία μας iMykonian και με την άδεια του Ιατρικού Συλλόγου Σύρου παρέχει στους αναγνώστες του και ένα πλήρες Ιατρικό οδηγό με όσους από τους Ιατρούς και Φαρμακεία του νησιού επιθύμησαν να καταγραφούν. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη που ξεπερνάει το 95%.


Ο οδηγός είναι τυπωμένος στα Ελληνικά και στα Αγγλικά και διανέμεται δωρεάν. Κυκλοφορεί σε 5000 αντίτυπα. Ανανεώνετε κάθε χρόνο καθώς η επιθυμία προβολής μέσα από οδηγό συνεχώς αυξάνετε. Η διανομή γίνετε μέσω των επιχειρήσεων που έχουν προβληθεί, σε δημόσιες επιχειρήσεις (ΟΤΕ - ΚΕΠ - ΔΕΗ - ΕΛΤΑ), σε Super Market, σε Receptions Ξενοδοχείων. Η διανομή γίνετε σε τρία στάδια. Η πρώτη αρχές Ιουνίου η δεύτερη τον Σεπτέμβρη και η τρίτη Φεβρουάριο.

Η απλή καταχώρηση στην κατηγορία που ανήκει η επιχείρηση σας είναι δωρεάν. Ενημερωθείτε για τις ειδικές καταχωρήσεις προβολής όπως:

Προβολή ολοσέλιδη - μισής σελίδας - banner

Προβολή εξώφυλλου μέσα η έξω - οπισθόφυλλου μέσα ή έξω.

Σε οποιαδήποτε κατηγορία επιλέξετε να προβληθείτε αυτομάτως θα καταχωρηθείτε ΔΩΡΕΑΝ και στην ιστοσελίδα του επαγγελματικού οδηγού www.mykonos-i.com με την ανάλογη καταχώρηση. Σε διάστημα 6 μηνών από την ανάρτηση της ιστοσελίδας πάνω από 3000 επισκέπτες έχουν επισκεφτεί τις σελίδες του οδηγού.

Ο οδηγός παρέχει πληροφορίες καθώς και τηλέφωνα επικοινωνίας για όλες της υπηρεσίες του νησιού, για όλα τα μέσα μεταφοράς και γενικές πληροφορίες. Ο καταναλωτής - επισκέπτης μπορεί με πολύ εύκολο τρόπο να βρίσκει την επιχείρηση που τον ενδιαφέρει από την λίστα κατηγοριών επιχειρήσεων.

Προβληθείτε και εσείς μέσα από τις σελίδες του επαγγελματικού οδηγού της Μυκόνου.


     Η απλή καταχώρηση είναι δωρεάν και αναγράφετε η επωνυμία της επιχείρησης, η διεύθυνση και ένα τηλέφωνο. Εάν ενδιαφέρεστε για banner, προβολή σε μισή σελίδα ή για ολοσέλιδη προβολή παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την φόρμα ενδιαφέροντος ή επικοινωνήστε μαζί μας.